OVER ONS

Hallo wij zijn Marcel & Netty Vrugt-(Zwart)

 

Inmiddels zijn wij al sinds 2012 bezig met de diverse magneet massage vormen welke wij via de bedenker van de Magneet Massage hebben mogen leren. Sinds begin 2015 actief bezig met het beoefenen van Reiki. Op 1 mei 2015 hebben wij onze praktijk in Gennep geopend. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Cuijk en is er een mooie praktijk aan huis gerealiseerd.

Netty is sinds begin 2016 Reiki Master/Teacher volgens de Usui Methode “Natural Healing” en lid van Reiki Vereniging Cirkel en Marcel is sinds 2017 Reiki Master.

Hoe is de naam Netty’s Prezzies ontstaan?

 

In 1999 was Netty op vakantie in Bonaire en zag daar een groot billboard met daarop in grote letters “Netty’s Car Rental” (dit bedrijf bestaat inmiddels niet meer). Dit idee om zo een bedrijfsnaam te beginnen bleef hangen.

In 2 oktober 2012 begon zij de verkoop van Energetix Magneet Sieraden. Er werd voor de inschrijving bij de KvK een bedrijfsnaam verwacht. Tja…. het idee vormde zich. Energetix magneetsieraden zijn zeker voor de dames als kadootjes, en kadootjes in het Engels…. Presents/Prezzies dus vandaar dat de naam Netty’s Prezzies op 2 oktober 2012 werd gerealiseerd. Doordat wij en de praktijk gegroeid zijn wij inmiddels gestopt met de verkoop van alle Energetix op beurzen en markten. Om deze reden hebben wij besloten de naam Netty’s Prezzies te wijzigen in “By Netty – Reiki & Massage Cuijk” U kunt ons blijven herkennen aan hetzelfde logo.

U kunt terecht voor:

  • een rug-, schouder-, nek-massage -bij klachten en/of een ontspanning-massage (met of zonder magneten)
  • magneet-voetreflex massage
  • Intuïtieve massage
  • magnetiseren en/of reiki behandelingen
  • een (stevige) stoelmassage met of zonder magneten
  • Access Bars ®

Alle behandelingen voor lichamelijke- en/of emotionele-problemen.

Ook voor Reiki cursussen I, II, III / Master-Teacher kunt u hier terecht

Tevens kunt u terecht voor een reading, inzicht, tarotlegging, foto of voorwerp lezen.

De data voor de Reiki cursussen zijn te vinden onder de evenementen agenda.
Ook geven wij zo nu en dan een Reiki bijeenkomst avond. Deze staan ook vermeld onder de evenementen agenda.

Wilt u een cursus volgen en er staat er geen datum of niet een gewenste datum in de evenmenten kalender, stuur dan een berichtje zodat wij samen een datum kunnen inplannen.

Deze cursussen doen wij ook in overleg op lokatie. Vraag naar de mogelijkheden.