LAATSTE NIEUWS & TIPS

Wist u dat wij een cursus Tarot, workshop leren magnetiseren en een cursus Help, ik ben moeder in de planning hebben  staan?

In deze tijd van COVID-19 zijn er gespecificeerde maatregelen getroffen in de praktijk. Zo bent u verplicht om de via de email of whatsapp toegezonden vragenlijst voor aanvang ook te beantwoorden. Wanneer u toegelaten wordt dan handen wassen bij binnenkomst. Wij werken volgens richtlijnen van het RIVM en de door de overkoepelende organisaties het NIBIG en CAT opgelegde werkwijze qua hygiëne. Deze richtlijnen hangen zowel binnen als buiten op de deur. Dit is voor ons oa. 20 minuten luchten voor er een nieuwe klant binnenkomt en alles tot de deurklinken aan toe gedesinfecteerd,

Indien wij of u besluiten om vanwege het COVID-19 virus de afspraak af te zeggen worden daar geen (extra) kosten voor in rekening gebracht. Wel plannen wij direct een nieuwe afspraak in.


 • Vanaf Januari 2021 worden er ook weer nieuwe workshops gegeven. De workshop Masseren met Magneten. Voor de werking van de magneten kunt u kijken op http://nettysprezzies.nl/wat-doen-wij/magneet-message/

 • Wilt u een nieuw soort behandeling proberen? Iedere nieuw vorm van een behandeling proberen € 15,00 voor 35 minuten. Maakt u een afspraak vergeet dan niet te vermelden dat u gaat voor de Try-Out Deze try-out vervalt per 01-01-2021

 • Vanaf 2021 ook de nieuwe workshop: HELP, Ik ben moeder!!!! Deze workshop is ism Bianca van Boven. Deze één-daagse cursus /workshop wordt op verzoek gegeven bij voorkeur op een zaterdag, maar ook andere dagen behoren tot een optie. Stuur een email of app 0646235387 voor meer info.

 • Voor iedere behandeling ontvangt u  een stempel hierbij vermeld het bedrag van de behandeling. Bij een volle kaart met 10 stempels ontvangt u de keer erna een gratis behandeling met het gemiddelde van de 10 stempels met een maximum van € 25,00. Is uw behandeling duurder? Dan betaald u er het resterende bedrag bij.

 • Reiki I volgens de Usui methode volgen? Zaterdag 17 Oktober of 24 Oktober a.s. zijn de volgende mogelijkheden bij ons. Wilt u een andere datum? Dat kan ook. Neem dan even contact op zodat wij kunnen overleggen wat voor beide uitkomt.

 • De cursus reiki Master / Teacher van Zaterdag 18 april 2020 is verschoven naar 11 Juli en 1 augustus. Deze zijn vol. Later in het jaar is er nog een Cursus Master. Wens je een andere datum om tot Master of Master/Teacher opgeleid te worden? Stuur dan een berichtje of bel 0646235387 

 • Op 31 Oktober is er ook een cursus Reiki Master in Hellevoetsluis. U kunt zich hier nog voor aanmelden
 • Ook is er de mogelijkheid om op woensdagmiddag een behandeling te ondergaan vanaf 1300 uur! 

 • Voor een reading, fotolezen of een tarotlegging kunt u in de praktijk terecht. Ook hiervoor geldt het protocol van het RIVM en CAT en NIBIG. U kunt hier een afspraak voor maken. Bel gerust met 06-46235387, Dit is mogelijk op diverse tijdstippen.

 • Indien u een Reiki I, II, III-Master/Teacher cursus wenst en de datum gegeven komt u niet uit, neem dan contact op dan gaan we samen een andere datum plannen.

 • Niet alleen in  Cuijk maar ook doen wij de Reiki I en II volgens de Usui methode op locatie geven. Onder andere in Hellevoetsluis en Tegelen  Bij minimaal 2 betaalde aanmeldingen. Voor meer info kunt u contact opnemen via het contact formulier of via sms/app of bellen naar 06-46235387 

 • Voor behandelingen en readingen werken wij uitsluitend op afspraak!  Bel, app of stuur een sms naar 06 46 23 53 87 of stuur een email naar reikibynetty@gmail.com of vul het contact formulier in.

Geen berichten gevonden